Вторият шанс за любовта в живота на Дуейн Джонсън

През декември ще гледаме Дуейн Джонсън в продължението на "Джуманджи", а междувременно, актьорът сподели повече за любовта на живота си и тайната сватба, която вдигна през август.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 декември 2019

Докато мнозина са свикнали да приемат Дуейн Джонсън като човекът, занимавал се с кеч в миналото си, факт е, че тази година именно той оглави списъка на списание "Forbes" за най-високоплатените актьори. Да, говорим за над 83 милиона долара, спечелени в периода от юни 2018 до юни 2019 г. През август четвъртата най-следвана личност в Instagram успя да изненада всички с новина, която неговото семейство и почитатели очакваха от доста дълго време. Актьорът публикува редица кадри с дългогодишната си приятелка Лорън в социалните мрежи, като не скри вълнението от това, че вече официално са съпруг и съпруга.

В месеца, в който Джонсън предстои да влезе в поредния боксофис хит, той разкрива повече подробности от своя личен живот. "Разводът остави следа в мен. Не ме беше страх да се оженя отново, просто имах известно колебание, но Лорън беше невероятно търпелива. Постоянно ми казваше "Обичам те, обичаш ме, имаме прекрасен живот заедно, никакво напрежение", споделя актьорът след като бе попитан защо е чакал повече от десетилетие да сключи брак със своята любима.

b

а

Изключително романтичните сватбени кадри бяха и елементът, който Дуейн и Лорън използваха при публичното оповестяване на новия статус на взаимоотношенията си. "Имахме охрана, бяхме подготвени за прелитащи хеликоптери. Нямаше медии, нямаше папараци. Никой не знаеше. Бях шокиран първоначално, но и толкова благодарен. Животът ми е див и шумен, това, че успяхме да направим всичко тихо, е една голяма, голяма победа", разказва Скалата.

Само след седмица и българските зрители ще имат възможността да проследят развитието в "Джуманджи: Следващо ниво". Към лентата този път се присъединява Ник Джонас, когото ще видим на екран заедно с Дани Де Вито и един от най-големите приятели на Джонсън - актьорът Кевин Харт, който пък разкрива, че единственото нещо, което Скалата не може да прави, е да тича бързо.

Фотография: Instagram

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA