Новият албум на Камила Кабейо - "Romance"

От днес на пазара е вторият албум на младата певица, който носи усещане за любов, романтика и ... още романтика.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2019

Камила започва музикалната си кариера като част от girl бандата Fifth Harmony. След като момичетата решават да преустановят изявите си като група и се фокусират изцяло върху соловите си кариери, Камила бе първата от тях, която се докосна до големия пробив. През 2017 г. певицата се включи в саундтрака на "Бързи и яростни" и издаде няколко самостоятелни сингъла, а в началото на миналата година бе факт и нейният дебютен албум. От днес на пазара е "Romance" - вторият албум на младата изпълнителка, която за пореден път даде сериозна заявка да завладее класациите. 

camila

"Romance" е вдъхновен от музиката на 80-те години и влиянието, което Queen оставят в музикалната история. Певицата с над 40 милиона последователи в Instagram споделя, че главната ѝ цел е песните да бъдат подходящи за изпълнение на живо, което предстои да се случи още в първите месеци на новата година, когато тя започва световното си турне за промотиране на албума.

c

"Има дни, в които се появяваш в студиото и трябва да бъдеш емоционален пред толкова много хора, които никога не си срещал. В други дни, всичко се случва от само себе си."

"Или съм уплашена от всичко, или от нищо", разказва Кабейо, "Да бъдеш успешен, не е никак лесно. Има дни, в които се появяваш в студиото и трябва да бъдеш емоционален пред толкова много хора, които никога не си срещал. В други дни, всичко се случва от само себе си. При първия си албум бях твърде подготвена с всичко - заглавия, концепции за песните, как точно бих искала да звучат. Докато планирахме Romance, най-магичните моменти се оказаха тези, в които не се опитвах да направя нещо велико, а просто разказвах това, което искам останалите да чуят."

c

Да бъдем достатъчно смели, да влезем надълбоко, да не се страхуваме да загубим? След като това се случи, не ни остава нищо друго, освен да се предадем.

Със специален пост в Instagram, певицата обяви излизането на албума: "Рискувате ли да се загубите в любовта? Рискувате ли да се изгубите в изтънчената ѝ агония? Отчаянието, лудостта, страстта? Да бъдем достатъчно смели, да влезем надълбоко, да не се страхуваме да загубим? След като това се случи, не ни остава нищо друго, освен да се предадем. Знам какво си мислите. Да се предадем? Това ли е всичко, което можем да направим? Повярвайте ми, знам. Колко ужасяващо, неустоимо и подлудяващо усещане е това... Пеперудите в стомаха ви превръщат ли се в ръмжащи лъвове? Ако да, значи сте пристигнали. Добре дошли в света на Romance." Певицата, която се среща с Шон Мендес, потърси мнението на всички фенове и сподели, че вече очаква с нетърпение да чуе отзивите за тавата, която бе посрещната от критиците повече от радушно.

Фотография: Instagram/ @camila_cabello

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA