Една различна коледна песен, която трябва да чуете

Младата певица Мейбъл представи новия си хит "Loneliest Time of Year" и придаде един различен смисъл на коледните песни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2019

Коледните празници са времето за печене на сладки, украса, размяна на подаръци и още куп други прекрасни малки жестове, които превръщат последните дни от декември в най-страхотното време от годината. След като подобаващо отбелязахме 25-ата годишнина от излизането на "All I Want For Christmas Is You", насочваме погледа си към един проект, който успя да ни изненада, впечатли и накара да се замислим. 

Младата певица Мейбъл представи пред широката аудитория най-новия си сингъл "Loneliest Time of Year". На фона на всички други бляскави и красиви празнични хитове, британската певица с шведски корени избира да насочи вниманието си към всички онези хора, които не могат да си позволят скъпа вечеря, подаръци и дори нямат дом, в който да прекарат празниците, което кара изпълнителката да чувства, че коледните дни всъщност са най-самотното време от годината. Певицата затвърждава своята социална ангажираност и споделя, че трудно би могла да се чувства щастлива, като има предвид, че за някои хора празниците са просто поредните няколко дни.

Видеото, което вече има над милион гледания в YouTube, можете да откриете тук, а ако сте любопитни да научите повече за Мейбъл, не пропускайте да се сдобиете с GRAZIA декември, където ви срещаме с нея и още три млади талантливи звезди.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA