Nespresso отвори първия си луксозен бутик в България

За ценителите на хубавото кафе и истински ароматните преживявания...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2019

Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри официално първия си бутик в България. Всички любители на ароматното кафе могат да се насладят на истинско Nespresso преживяване в луксозния магазин на компанията, който се намира в  Paradise Center, София.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи любимият актьор Юлиaн Вергов, а специално за откриването в Бългaрия пристигна и официалният посланик на Nespresso Александрос Панагулиас. Пред гостите на събитието той представи най-популярните кафе напитки, премиалните нотки и спецификата на ароматите в продуктовата гама на Nespresso, която предлага 28 различни вида капсули.

c

cafe

Компанията избира само най-висококачествените зърна, а кафето се характеризира с изтънчени аромати, които се отразяват както във вкуса, така и в аромата. Историята започва през седемдесетте години на миналия век, когато малката еспресо машина предизвиква истинска революция в приготвянето на висококачествено кафе в домашни условия. През годините Nespresso постоянно усъвършенства своето изкуство, а високото качество, дизайна и преживяването, което предлага, оформя и развива кафе културата по целия свят. Компанията гарантира снабдяването с кафета от най-висок клас, като в същото време осигурява на фермерите по-добри доходи и се грижи за околната среда. Към този момент Nespresso развива дейността си в 76 страни, между които вече е и България.

c

 „За нас е голямо удоволствие и привилегия да посрещнем един бранд, който отдавна е синоним на превъзходно кафе изживяване и определен стил на живот. Nespresso дава възможност на всеки човек, само с натискането на един бутон, да се наслади на превъзходно, първокачествено кафе в уюта на дома", каза Симеон Горанов, национален мениджър на официалния вносител на Nespresso „SF1 Coffee".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA