Лейди Гага е готова да има деца

И не, това няма да я спре да се изявява на музикалната сцена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2019

Една от най-ярките звезди в музикалната индустрия е готова да създаде семейство и да радва феновете си с много нова музика. Лейди Гага се появи в последното видео на YouTube сензацията NikkieTutorials, в което популярната ютубърка гримира звездата и заедно говярят за плановете си за новото десетилетие. 

"Когато се вдъхновя, нещата се получават незабавно. Ще има много луди неща през следващото десетилетие. Аз самата не знам какви са те, но съм сигурна, че ще бъдат много, много луди."

"Повече музика, няма да се пенсионирам скоро... всякакви видове музика. Искам да правя повече филми. Искам да имам деца, да продължа да превръщам Haus Laboratories в козметичната компания на мечтите ми", разкрива певицата, бивайки попитана за най-големите си цели за следващите 10 години, "Изживявам вдъхновенията си точно сега, в този момент. Когато се вдъхновя, нещата се получават незабавно. Ще има много луди неща през следващото десетилетие. Аз самата не знам какви са те, но съм сигурна, че ще бъдат много, много луди", допълва изпълнителката на "Born This Way".

В последно време изпълнителката отдаде изключително внимание на своя козметичен бранд Haus Laboratories, като не крие, че всъщност майка ѝ е човекът, който е възпитал в нея любовта към грима: "Майка ми е красива жена във всяко едно отношение, както външно, така и вътрешно. Това е доста рядко срещано. Наистина се надявам, че когато един ден имам малко момиче или пък момче, ще имат същото преживяване, когато ме видят да слагам грим. Усещането, че можеш да се свържеш с родителите си, е най-страхотният подарък на света."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA