Има ли Брад Пит жена до себе си?

Актьорът, който непрекъснато е под светлината на прожекторите, разкрива повече за личния си живот и медийното внимание, насочено към него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2019

За последните 30 години не е имало момент, в който Брад Пит да бъде извън светлината на прожекторите, а една от най-честите причини за присъствието му там е неговият любовен живот. Актьорът, който е завоювал сърцата на Дженифър Анистън и Анджелина Джоли винаги е имал славата на секссимвол, което е и поводът след официалното финализиране на развода му с екранната г-жа Смит, навсякъде в интернет пространството да се появят слухове за неговите евентуални нови завоевания.

След като екипът на The New York Times обяви Пит за един от 10-те най-добри артисти на изминалата година, самият той разкрива, че е спрял да се интересува от медийното внимание още през 2004 година: „Хората казват, че не четат нищо за себе си. Не го вярвам. Не съм човек, който избягва да го прави, просто не търся. Не знам с колко жени са ме свързвали в последните две или три години, нито една от тези „новини" не беше истина. Дори днес попаднах на нещо подобно, но вече дори няма има значение", разкрива актьорът, който вярва в разбирането, че всеки човек трябва сам да вземе правилните решения в живота си.

pitt

В интервюто си за популярното издание Брад разказва повече за своето минало и нелекия път към славата: „Имало е моменти, в които съм виждал свои снимки и съм си казвал: Уау, това дете изглежда добре. Но не се чувствах по този начин отвътре. Прекарах по-голямата част от 90-те години, криейки се да пуша трева. Не се чувствах комфортно с цялото внимание. Сега излизам навън, живея живота си, хората са страхотни и не съм затворник на самия себе си."

След като това лято Пит успя да спечели сърцата на всички киномани с превъплъщението си във филма на Тарантино „Имало едно време в Холивуд", той споделя, че развитието си във филмовата индустрия вижда като „възможност да накара някой друг да се почувства добре" – усещането, което самият той е имал след всеки един баскетболен мач на любимия си отбор като дете: „Усещах конфети в себе си. Не искам хората да се наслаждават на „величието ми", а просто да се усмихват." Може да се каже, че мисията е повече от успешна!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA