Семейство Джонас и индийските сватбени традиции

Горещата светска двойка и Amazon обединяват сили, за да покажат пищността и значението на традицията Санджит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 декември 2019

Amazon дава зелена светлина на нов проект, който обещава да впечатли публиката с много блясък, любопитни детайли и звездно присъствие зад камера в лицето на Приянка Чопра и Ник Джонас. Звездата от „Куантико" и певецът ще влязат в ролята на изпълнителни продуценти на шоуто, което ще проследи сгодени двойки и начина, по който те почитат традицията Санджит.

Индийският ритуал представлява събитие, което се провежда вечерта преди сватбата с участието на приятелите и семействата на младоженците, които не само се подготвят за големия ден, но и репетират абсолютно всички танци и важни компоненти от него. Санджитът е от изключително голямо значение за индийските семейства и както се предполага, цялата подготовка протича с много пищност, изящество и еуфория. Кастингът за шоуто тепърва предстои да бъде проведен, а снимките на проекта ще започнат в пролетните месеци на 2020 година. „Изгледахме видеото от нашия Санджит на първата си годишнина и мога само да кажа, че записът успя да придаде усещане за топлота и вълнение. И то от събитие, което се е състояло преди година", споделя Приянка Чопра, разяснявайки, че тази древна индийска сватбена традиция не само отбелязва съюза между двама души, но и се приема като момента на свързването на двете семейства.

Ник и Приянка станаха семейство Джонас през декември миналата година, а медийният отзвук от многобройните празненства по този повод не стихна със седмици. Двамата споделят, че очакват с нетърпение този свой нов ангажимент, а самият Ник разкрива: „Дните преди Санджита бяха едни от най-специалните и запомнящи се моменти в живота ми досега. Да представим на хората това музикално празненство през очите на влюбените двойки, е идея, която сме повече от радостни да реализираме с Amazon."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA