25 години Ivet Fashion: Любов към красотата

Най-голямата модна агенция в България отбелязва своя юбилей с издаването на книга-албум.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2019

Преди 25 години се полагат основите на модната агенция „Ивет Фешън". Във време, когато бизнесът е изключително непопулярен за рамките на страната ни, едва ли някой е предполагал, че би могъл да постигне такъв успех. От 1994 г. насам лица на агенцията са украсили над 3000 корици на престижни списания като Harper’s Bazaar, Amica, Cosmopolitan, Marie Claire, GRAZIA, EVA и много други, сред които и модната библия VOGUE в лицето на Нора Шопова.

1

Моделите на „Ивет Фешън" дефилират по всички световни модни подиуми. Последният голям успех е на Белослава Хинова, лично избрана от вече покойния Карл Лагерфелд за ревю на Chanel, част от Седмица на модата в Париж. Момичетата и момчетата от агенцията са се снимали в над 4500 телевизионни реклами и са участвали в едни от най-успешните кино продукции, риалити формати и сериали. Сред редиците на агенцията са и някои от най-актуалните млади актьори в България - Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Лорина Камбурова, Саня Борисова, Деси Касабова и Ива Янкулова.

„Гледаме на себе си не просто като на агенция, а като на общност, която събира красотата и таланта на едно място", споделя Ивет Григорова

„Ивет Фешън"  успя да се наложи като „различната” българска модна агенция, разчупвайки родните стереотипи и връщайки добрия имидж на професията „модел". „Гледаме на себе си не просто като на агенция, а като на общност, която събира красотата и таланта на едно място. През годините сме работили с едни от най-добрите екипи от режисьори, фотографи, стилисти, фризьори и гримьори", споделя Ивет Григорова. През изминалия четвърт век агенцията наложи стандарт за професионализъм в моделската професия и спечели доверието и партньорството на най-добрите световни модни агенции като Elite, Ford, Next, IMG, Why Not, Fashion, Women, Premier, Models, ONE, Storm.

„Именно заради всичките ни успехи и гледайки напред към едно по-красиво и по-разнообразно бъдеще, каним всички наши почитатели да се потопят в красотата и изяществото на отминалите 25 години с тази книга-албум, която ще е колекционерско издание", коментира собственичката на агенцията. „Ивет Фешън" ще презентира книгата-албум на годишното си модно парти в Club Carrusel. Луксозният албум e отпeчатан в лимитиран тираж и представлява своеобразната история на модната агенция от създаването ѝ до днес. Всички гости на партито ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание.

Фотография: PR, Васил Германов

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA