Лана Дел Рей показа мъжа до себе си

Наталия Александрова
Наталия Александрова 19 декември 2019

Принцесата на меланхоличната и лирична музика има един повод да не бъде толкова тъжна и самовглъбена. Технически отношенията между певицата и служителят на реда Шон Ларкин (да, точно така – тя излиза с полицай) станаха публични през септември, когато медиите публикуваха техни снимки, докато двамата се на романтична разходка в парка. Преди два дни Лана хвърли феновете си в еуфория като пубикува снимка в социалните медии, на която тя и новият й приятел сподеят интимна прегръдка, с което практически направи връзката им официална.

Лана Дел Рей

Сега всички си задават въпроса дали след като е намерила любовта Дел Рей ще направи и промяна в своя характерен музикален стил и кой, всъщност, е мъжът, успял да открадне сърцето й? Освен че работи като част от полицейските редици в Тълса, щата Оклахома,  Шон Ларкин взима участие в две реалити предавания - Live PD, в рамките на което анализира криминални прояви, записани по време на рутинни патрули и се изявява като водещ на Live PD Presents: PD Cam  - програма, която предава преследвания с коли и други видове конфронтации на живо.

View this post on Instagram

💕🍊

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Ларкин е познат на приятелите и колегите си с прякора Sticks и има приблизително 200 хиляди последователи в своя Instagram профил. Към момента Шон  работи по книга, в която ще са описани неправомерни обвинения срещу служители на реда и, освен всички свои професионални ангажименти, той е отдаден баща на двете си деца: 22-годишна дъщеря и син, който е още тийнейджър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA