SPICE Music festival: Музиката на 90-те в най-голямото парти на годината

SPICE Music festival се завръща за втори път и обещава още повече изненади за почитателите на десетилетието, което остави своята следа в музикалната история. Билетите вече са в предварителна продажба, а до края на декември ще ги откриете и на специална цена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2019

Може да се каже, че музиката на 90-те години е трудно съпоставима с тази от други епохи. Ако сте сред хората, които не искат да обръщат гръб на иконичните изпълнители през тези 10 години, SPICE Music festival е събитието, което трябва да запазите в календарите си за следващата година. Специално за фестивала от САЩ ще долети една от най-известните и успешни женски групи на всички времена – Еn Vogue. Вече 30 години момичетата държат високо вдигната летвата на дамските формации в музикалната индустрия, а успехът им се измерва само в милиони – от над 20 милиона продадени копия от първия им албум, до над 25 милиона гледания на хитовете им в YouTube. SPICE Music festival 2020 е уникалният ви шанс да видите легендите за първи път на българската сцена и да си припомните хитовете Free Your Mind, Whatta Man, както и много други.

1565

Bomfunk MC's са втората голяма изненада в програмата на SPICE Music festival 2020. Финландската хип-хоп група се събира през 2018 след 13-годишно музикално затишие и вече е готова с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит Freestyler. Тяхното шоу на фестивала ще бъде цял час, а феновете ще могат да чуят всички добре познати техни хитове от края на 90-те. Освен това, денс шоу и DJ ще се включат в представлението на втората фестивална вечер.

С едночасов концерт и група на живо в програмата на SPICE Music festival 2020 ще се включат и британците Kosheen, които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като Catch, Hide U и др.

23

Какво е партито на 90-те без любимецът на българската публика Nana? Самият той ще бъде на сцената в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете Lonely, Remember the time, He's Comin' и др. Холандската евроденс формация Vengaboys, без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с хитовете си. Double You е последното ново име, което организаторите обявяват на този етап. Начело с Уилям Нерейн, те ще ни изпеят незабравимите „Please don’t go”, „Run to me” и др.

Тази година фестивалът ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената и цялостната хореография обещават да бъдат още по-мащабни.

416

Сред останалите изпълнители, които ще пристигнат за най-голямото парти на 2020 г. в Бургас са C+C Music Factory и Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, Rozalla, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019-a отново се завърна на сцената.

Както на първото издание на SPICE Music Festival, така и тази година на сцената ще се качат и български изпълнители, които ще бъдат обявени в началото на следващата година. Организаторите обаче издават, че подготвят голяма изненада за феновете на родната музика.

Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна. До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е само 88 лв.

След 01.01.2020 тридневният билет ще струва 110 лв. От януари 2020 в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лв. за ден.

За най-големите фенове на музиката на 90-те са предвидени и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO. Организаторите очакват всички фенове на музиката от 90-те да си припомнят едни от най-добрите хитове от тези години и то на метри от морския бряг, в компанията на любими хора и незабравими спомени!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA