Козметика, вдъхновена от Бебе Йода? Да, съвсем скоро!

Ако този проект стане реалност, това ще бъде поредното доказателство, че мечтите се сбъдват.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2020

Не е нужно да сме гледали епизод от The Mandalorian, за да потвърдим, че първият сезон на хитовия проект остави зад гърба си едно от най-коментираните лица за изминалата година – изключително сладкото същество Бебе Йода. Докато верните фенове на поредицата имат своите разсъждения по въпроса за произхода на малкото човече, което се превърна в нещо повече от поредното viral meme в интернет пространството, GRAZIA научи, че след огромните количества мърч, които заляха световните пазари, продуцентската компания Lucasfilm е подала заявка за регистрирането на търговска марка, свързана с козметика Бебе Йода.

Все още не е напълно ясно дали козметичната линия ще бъде осъществена скоро, защото доста компании имат практиката да регистрират свой бранд предварително, за да гарантират, че никой друг не може да вземе определено име за техните продукти. Въпреки това, новината сама по себе си е поредното доказателство, че интернет аудиторията диктува световните пазари. За момента се предполага, че до края на годината на пазара ще се появят паста за зъби, лосион за тяло, тоалетни принадлежности и специални аромати, вдъхновени от проекта.

Като се има предвид, че Disney изобрети безкрайно количество аксесоари с новия любимец на феновете, няма да се изненадаме, ако видим на пазара балсам за устни с неговия лик. В едно можем да бъдем сигурни – когато и да бъдат пуснати на пазара, продуктите ще излетят от рафтовете по-бързо, отколкото бихме могли да кажем името си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA