Дженифър Гарнър има само едно желание за новата година

"Усещам я като ново начало", казва звездата от "Събудих се на 30".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2020

Дженифър Гарнър е оптимист. Хората си пожелават много неща за 2020 г., но през настоящото десетилетие актрисата иска едно: здраве и щастие за семейството си. Говорейки пред People за зората на новото десетилетие и за това какво се случва в живота ѝ, Гарнър открито коментира „новия старт" и проектите, по които работи в момента. "С нетърпение очаквам новото десетилетие. Това е ново начало", споделя тя, "Обичам работата си по Yes Day за Netflix. Това е филм, в който участвам, но и филм, който разработих и продуцирам. Не бих могла да го обичам повече, отколкото в момента."

Въпреки всички професионални ангажименти, най-голямото желание на актрисата за новата година остава семейството ѝ да продължи да „намира радост". "Ако имам късмета да прекарам още една година в компанията на трите си здрави деца, родители и сестри, племенници и приятели, ще е прекрасно. Може да се караме, но ако успяваме да открием щастието, няма какво повече да искам", казва Гарнър.

Дженифър се вълнува и от пускането на предстоящата си линия за органични бебешки храни, която носи очарователното име Farmer Jen & The Giant Squash. През последното десетилетие тя роди третото си дете от Бен Афлек, промени голяма част от външния си вид и пое някои модни рискове, които очароваха и най-отявлените модни критици. Какво да очакваме занапред, тепърва предстои да разберем.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA