Първата публична изява на Меган Маркъл след "Мегзит"

Херцогинята на Съсекс посети център за жени във Ванкувър само няколко дни след като двамата с Хари обявиха, че планират да се оттеглят от длъжността си на "старши" членове на британското кралско семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2020

Преди титлата, актьорската кариера и всичко останало, Меган Маркъл е филантроп и активист, който се бори за правата на жените. 38-годишната херцогиня посети Downtown Eastside Women’s Centre във Ванкувър вчера, като това се превърна в първата ѝ публична поява след големия скандал, който стана популярен като "Мегзит". По време на посещението си, според официалната Facebook страница на организацията, Меган е обсъдила "проблеми, които влияят на жените в обществото". Любопитни фотографи са успели да уловят херцогинята на влизане в центъра, а самия екип не пропусна да сподели кадър, запечатал мероприятието.

Нова година, ново щастие

Само преди няколко дни Нейно Величество Елизабет II излезе с официално изявление, в което разкри, че въпреки предпочитанието си Меган и Хари да останат пълноправни членове на кралското семейство, тя уважава и разбира желанието им за независим живот, какъвто искат да водят, разпределяйки времето си между Канада и Великобритания. Източници, близки до семейството, доверяват, че Меган и Хари не са имали намерението да се оттеглят от постовете и задълженията си, но са били "принудени": "Има толкова много лоша кръв в това семейство. Токсично е. Ако връзките бяха по-добри, нещата биха изглеждали по различен начин."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA