Парис Хилтън показва истинската си страна в документален филм

Парис Хилтън е готова да покаже на света онази страна от себе си, която никой не е виждал досега.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2020

Звездата на Парис Хилтън изгрява в популярния риалити формат „The Simple Life" през 2003 г. Оттогава насам наследницата на семейство Хилтън е заклеймявана като „разглезена", „прекалено превзета", „странна", „фалшива" и какво ли още не. Самата Парис знае това много добре, затова е готова да покаже истинската си страна – тази, която не виждат обективите, непрекъснато насочени към нея. Това ще се случи в специалния документален филм „This Is Paris", който ще бъде факт в YouTube през май.

„Знаех какво правя, но целият свят мислеше, че съм неприятна и не наясно със себе си", споделя Парис за участието си в The Simple Life, заедно с Никол Ричи. Блондинката разкрива, че обидите и шегите, правени за нейна сметка са ѝ повлияли, но сега осъзнава естеството на цялата омраза, която се изля към нея. "Очевидно е, че съм пораснала като личност. Сега съм възрастна, но това да ме съдят и заливат с толкова погрешни схващания за характера ми, все още ме разочарова", казва Парис, която със сигурност успя да изгради себе си като марка през годините си на телевизионния екран.

00

This Is Paris обещава да разкрие истинското лице на русокосата красавица, която ще хвърли повече светлина върху личния си живот, като ще сподели и неразказана история за травма от миналото си. „По време на този филм открих толкова много неща за себе си, които не знаех. Беше почти като терапевтично преживяване. Странна, лъскава персона - това бях преди, когато стартирах марката си. Сега искам да покажа тази, която всъщност съм."

Изпълнителният продуцент на лентата Арън Сайдман разкрива, че вдъхновението за участието си в проекта получава след среща с Парис. По време на нея той разбира, че само си мисли, че познава Парис, както по-голямата част от публиката. Бързо обаче осъзнава, че не е точно така: „Отидох и открих, че греша. Медийният образ не беше нейният образ. Не сме чували вътрешната истина, която тя има да разкаже."

„Когато за първи път се замислих дали да направя този документален филм, бях несигурна. Не знаех дали съм готова да се покажа. Беше трудно. Играя този герой от прекалено дълго време. По време на снимките наистина открих много неща за себе си и за това коя съм всъщност. Исках светът да види, че има много погрешни схващания. Чувствам, че най-накрая дойде времето, в което хората да видят коя е истинската Парис", разказва още г-ца Хилтън за документалния филм, който ще гледаме тази пролет.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA