Дженифър Лопес сложи бижута за 9 милиона долара

Сезонът на наградите е тук, а това на прост език  означава, че ни предстои да станем свидетели на редица бляскави церемонии, red carpet моменти, вълнуващи номинации и емоционални речи. След огромния шум около продължилите три часа „Златни глобуси", които вероятно ще бъдат запомнени с хапливия (и за съжаление – последен) монолог на Рики Джървейс, преди броени дни се състоя и връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори.  Събитието ще остане в историята на Twitter с краткия интимен момент между Брад Пит и Дженифър Анистън, но тези които гледаха внимателно знаменитостите на червения килим, не пропуснаха сериозната доза звезден блясък, която засия в лицето на неповторимата Дженифър Лопес.

В началото на годината латинодивата беше сочена като една от основните претендентки за „Оскар" за актриса в поддържаща роля за изпълнението си в „Да свалиш Уолстрийт", но скоро стана ясно, че Академията няма да я удостои с номинация. Дженифър не успя да се класира и за „Златен глобус", въпреки че тези награди има раздел за комедийни филми. Потенциалните причини за тази несправедливост са много: от една страна критиците отбелязват, че тази година, с изклчючение на „Малки жени", заглавията с ориентация към нежния пол не са удостоени с особено внимание, от друга самата Лопес отдавна има затвърден имидж знаменитост, модна икона и успешна бизнес дама, отколкото като добра актриса.

С награди или без награди обаче, Дженифър Лопес доказа, че е истинска звезда и се появи на церемонията на наградите на Гилдията на филмовите актьори в нетипично изчистена черна рокля на Georges Hobeika и с бижута Harry Winston на обща стойност от девет милиона долара. Лопес носеше диамантени гривни на всяка китка, обеци с диаманти в крушовидна форма, масивна диамантена огърлица, оценена на 73. 55 карата и диамантени пръстени на всяка ръка, към които прибавяме и годежния пръстен с 15-каратов смарагд, подарък от Алекс Родригес. Актрисата имаше номинация за изключително изпълнение на актриса в поддържаща роля и въпреки че не взе заветната статуетка у дома – наградата отиде при Лора Дърн за ролята й в „Брачна история", Дженифър ясно показа на всички кой е истинският победител.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA