Аштън Къчър говори открито за отношенията си с Деми Мур

Къчър проговори открито за първи път след излизането на мемоара на Деми, в който той бе обвинен за доста неща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2020

Аштън Къчър най-накрая проговори открито за връзката си с Деми Мур, при това за първи път след публикуването на нейния мемоар. Двамата се разделиха през 2013 година и въпреки публичните скандали в последните няколко години, свързани с истории от миналато им, те все пак поддържат стабилни отношения помежду си.

„Не излизаме заедно. Знаеш как стоят нещата. Всичко е окей, но не излизаме заедно", споделя Къчър пред водещ на подкаст, допъвайки, че полага „съзнателно усилие да поддържа връзка" с дъщерите на Мур. „Няма лоша енергия помежду ни", казва още актьорът.

0544

Холивудските звезди сключват брак през 2005 г. и се развеждат осем години по-късно. В края на 2019-а актрисата публикува автобиографичната си книга „Inside Out", в която разкри, че е претърпяла неуспешна бременност по време на връзката им, а Къчър ѝ е изневерил по време на тази емоционална травма.

До този момент Аштън не бе коментирал абсолютно нищо във връзка с книгата, като изключим един пост в Twitter: „Точно щях да натисна бутона на един доста гаден туит. След това видях сина ми, дъщеря ми, жена ми, и го изтрих." Въпреки проблемите, които са имали, той споделя, че никога не е спирал да обича и уважава дъщерите на Мур. „Никога не съм се опитвал да бъда техния баща. Винаги съм имал уважение към Брус (Уилис) и мисля, че той е страхотен човек и невероятен мъж. Ако те не искат да имат нищо общо с мен, не бих ги накарал да е обратното, но те искат, а това е страхотно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA