Ашли Греъм за майчинството: "Вдигнете ръка, ако не знаехте, че ще сменяте и собствените си памперси"

Супермоделът говори открито за тялото си след бременността и живота с малкия Исак.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2020

От средата на януари Ашли Греъм е майка. В момента супермоделът се наслаждава на компанията на първородния си син Исак и нейният съпруг Джъстин. Ако сте сред 10-те милиона последователи на Ашли в Instagram, най-вероятно сте забелязали нейните изключително сладки кадри, които публикува често. Греъм използва именно социалната мрежа, за да сподели и нов кадър на тялото си в огледалото, говорейки открито за формата на тялото и предизвикателствата, през които преминава като родител.

960

"Вдигнете ръката си, ако не знаехте, че ще сменяте и собствените си памперси", започва тя, "След тези години в модната индустрия никога не съм предполагала, че водоустойчивото стегнато бельо ще бъде любимата ми дреха, но ето ни тук. Никой не говори за възстановяването и това, през което майките преминават. Исках да ви покажа, че не всичко е дъги и пеперуди. Не е за вярване какви препятствия преживяваме като майки." 

Само преди няколко дни Ашли сподели повече за раждането и бременността си в своя подкаст, като за гост бе поканила съпруга си. "Когато видях сълзите в очите ти, това ми даде толкова много сила. Имах нужда от нея", споделя тя в шоуто. Заклеймената като plus-size икона ражда детето си вкъщи и разкрива, че очевидно усещането да бъдеш майка не е никак леко, но тя се справя повече от добре.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA