Дженифър Анистън и Сандра Бълок говорят за... общото си бивше гадже

Да, става дума за един и същ човек, който най-вероятно сте виждали в няколко епизода от "Приятели".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2020

Казваме, че е повече от нормално хората да се интересуват от личния живот на звездите, които винаги са под светлината на прожекторите. Оказва се обаче, че без дори да питаме Дженифър Анистън и Сандра Бълок, те са готови да разкрият детайли от любовното си минало в публичното пространство. Двете актриси избраха да го направят в ексклузивен разговор за новия брой на списание Interview. Бълок взема интервю на Дженифър за изданието, в което коментират Холивуд, актьорската професия и, разбира се, мъжете.

Пред Interview двете споменават, че в миналото си имат общ бивш – актьорът Тейт Донован. „Май имаме напълно различни спомени", казва Сандра на Анистън, която вчера отбеляза своя 51-ви рожден ден. Двете се запознават в края на миналия век в малък ресторант след церемония по връчване на наградите „Златен глобус", като именно Донован е бил човекът, който ги запознава. Талантливите любимки на Холивуд не пропуснаха да се пошегуват за това, че той определено има тип жени, който харесва – „талантливи, забавни, мили и щедри".

Сандра Бълок и Тейт излизат заедно от 1990 до 1994 г., докато Дженифър „поема щафетата" след нея в годините между 1995 и 1998-а. Не се сещате как изглежда актьорът? Бързо ви припомняме Джошуа, гаджето на Рейчъл в няколко епизода от четвърти сезон на „Приятели". Очевидно Джен има традиция да кани настоящите си гаджета и съпрузи в проектите, върху които работи. Самият Брад Пит също бе част от епизод на сериала няколко години по-късно. Дали двамата все пак ще дадат втори шанс на любовта си? Това е въпросът, който всички си задаваме...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA