Софи Търнър и Джо Джонас очакват първото си дете

Актрисата е бременна с първото дете за двойката. Честито! 🤱

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 февруари 2020

Софи Търнър и Джо Джонас очакват първото си дете, това разкриха множество източници по-рано днес. Напоследък около двойката се появиха доста слухове за евентуална бременност, но сега вече е ясно, че 23-годишната актриса е бременна с първото им дете. Източник, близък до семейството, разкрива, че Софи и Джо искат да запазят тишина за известно време, но приятелите и семейството им са супер развълнувани за тях. 

"В последно време Софи съвсем съзнателно избира тоалети, които да носи на килима и извън него, за да приспособи променящото си тяло”, което може и да е вярно, след като по-рано този месец забелязахме звездата от "Игра на тронове” на разходка в Лондон с обемно палто, в компанията на своя съпруг. 

Софи и Джо сключиха брак в Лас Вегас през май миналата година, като имаха и специална втора церемония месец по-късно във Франция. Говорителите и на двамата отказаха да коментират личния живот на своите клиенти, но имайки предвид, че повечето холивудски слухове се оказват истина за по-малко от 24 часа, е редно да поздравим младите фаворити на публиката и да очакваме да видим новия Джонас, който през тази година ще се присъедини към непрекъснато разширяващото се семейство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA