Джена Дюън е сгодена!

Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм се сгоди за актьора Стив Кази, от когото очаква дете тази пролет.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2020

Джена Дюън каза заветното „да" на Стив Кази! 39-годишната актриса официално е сгодена за наградения с "Тони" пет години по-голям от нея актьор. Двамата споделиха щастливата новина в Instagram с кадър, на който се целуват, а на преден план излиза бляскавият пръстен.

"Цял живот да се обичаме и да растем заедно ... имаш сърцето ми", написа Дюън в своя акаунт. Годеникът ѝ не също не пропусна да сподели снимката, която допълни с описанието: "Когато се събудиш сутрин, ще целуна лицето ти с усмивка, която никой не е виждал", цитирайки песента "Let it Breathe" на Water Liars. „Когато се събудиш сутрин, ще целуна очите ти и ще кажа, че те обичам."

+563

Джена и Стив излизат заедно още от края на 2018 година, а през септември миналата година разкриха, че очакват първото си дете. Това ще е второто за актрисата след шестгодишната Евърли, която има от предишния си брак с Чанинг Тейтъм. Двойката изрази радостта си от "разширяването на семейството" още тогава, а вече не е изключено преди малкото попълнение да се появи на бял свят, те да поемат към олтара.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA