Шер, Наоми Кембъл и Ким Кардашиян в гореща фотосесия

Трите икони се събират заедно за една специална сесия и разговор за активизма и каузите, "близки до сърцето им".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2020

Фотография: Mert Alas & Marcus Piggott / CR Fashion Book

Представете си следното: Шер, Наоми Кембъл и Ким Кардашиян карат мотоциклети по улиците на Лос Анджелис в кожени якета и с прически, вдъхновени от 60-те. Може да ви звучи като дива модна приказка, но легендарните фотографи Мерт и Маркъс „съживиха" тази концепция за най-новата корица на CR Fashion Book. За предстоящия брой на изданието певицата, супермоделът и риалити звездата позират като„безстрашна фантастична рокерска банда", която „се бори за правата и каузите, близки до сърцето им".

В ексклузивното си интервю за списанието Шер, която е муза за няколко поколения, а също и откровена феминистка, споделя, че има наистина добър морален компас и далеч не е очаквала на 73 години да бъде толкова известна. „Сега, когато изляза на сцената, виждам толкова различна публика: наистина стари хора до наистина малки деца. Това е нещо наистина специално. Знам, че все още правя хората щастливи и това е моят подарък. Може шоуто ми да не е толкова страхотно, колкото преди пет години, но все пак е дяволски добро."

Ким сподели своите мисли за постмодерното общество и професионалните ангажименти, които успява да балансира с личния си живот. „Чувствам, че имам задължение към себе си и към децата, искам да бъда добър пример за тях. Мисля, че ако наистина останете съсредоточени, можете да направите всичко."

Кембъл, от своя страна, коментира дългосрочната си ангажираност с изследванията за СПИН и сподели, че модният стилист Рей Петри е един от първите ѝ познати, които са станали жертва на заболяването. „Това, което ме впечатли най-много, особено в края, беше колко лошо се отнасят другите към него. Не съм типа човек, който изчезва, когато някой е долу, точно тогава съм насреща най-много", коментира легендарния супермодел. „Всеки, който ме познава, знае това."  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA