Сара Джесика Паркър пуска на пазара обувки, вдъхновени от Кари Брадшоу

Обувки, които подкрепят благотворителна кауза и са вдъхновени от кралицата на обувките? Да, точно така.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2020

Едноименната линия обувки на Сара Джесика Паркър не е непозната за почитателите на актрисата, но новото ѝ издание просто ще даде на всички тях онова, което те дори не знаеха, че искат. Ако сте от верните фенове на "Сексът и градът", сигурно помните епизода, в който Кари Брадшоу отпътува до Лос Анджелис, заедно със Саманта и Миранда. В една от емблематичните сцени Кари може да бъде видяна да носи несъвпадащи сандали Christian Louboutin.

35642

Сега, благодарение на SJP Collection, всеки може да получи чифт от различните на цвят токчета и да се вдъхнови от жената, която предопредели телевизионния ефир преди доста време. В самия епизод Кари носи един червен сандал и един в цвят металик. Новото творение на Паркър е със същия емблематичен стил, само че в розово и жълто.

Паркър обясни интересната тенденция в Instagram, като коментира пост на популярния профил @everyoutfitonsatc: "Мисля, че имахме два чифта @louboutinworld сандали. Избрахме да сложим по 1 от всеки. Може би защото и двата бяха в наситени цветове и изглеждаха в хармония с роклята, но и просто защото много ги харесахме. Надявам се това да е задоволителен отговор. Ххх."

Новият проект на актрисата всъщност е колаборация между нея и акаунта. След като тя успя да наложи този различен прочит на традиционния стил, предстои отново да видим обувките, отличаващи се със стилето пета и катарама. Токчетата ще се продават на пазара срещу 385 долара, а екранната Кари Брадшоу добавя, че 20% от продажбите ще бъдат дарени за базираната в Детройт неправителствена организация The Empowerment Plan.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA