ВРЕМЕ Е ЗА #BRINGTHEBLOGGERS VOL.3!

#BRINGTHEBLOGGERS се завръща на 13 март! 🍸 ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ СЕГА! 🎟️

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 февруари 2020

Големият интерес към поредицата от съвместни събития заедно с екипа на MissBloom.bg, ни кара да продължаваме да ви срещаме с топ инфлуенсърите в България, с представители на брандове, които работят с инфлуенсъри и с още експерти от областта, като всички заедно правим възможно най-точния и интересен анализ на това как се развива този бизнес.

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА #BRINGTHEBLOGGERS VOL.3


Досега сред участниците в #BRINGTHEBLOGGERS бяха Polina Sofia, Nadya Sivkova, Denina Martin, Evgenia Dzaferovic, Konstantina Zhivova, Antoinette Pepe, Mona Gocheff, Bibons и още много.
На 13 март продължаваме традицията да има свежи питиета, готини лични срещи и разговори, подаръци и страхотни снимки, така че нямаме търпение да ви видим!

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

13.30 ч. Регистрация
14.00 ч. Beauty & Fashion: Интервю на живо с Валери Йорданова, Ивелина Кирилова (Stylish Toast) и гримьора Кирил Гуцов.

182

Невероятната харизма на Валери Йорданова ще озари залата на #BRINGTHEBLOGGERS. Тя достигна над 100 000 последователи в своите YouTube и Instagram акаунти, където говори за козметика, мода, пътувания и лайфстайл. Феновете ѝ я наричат "кралицата на ваканциите", а ние нямаме търпение да ни разкаже куп интересни неща на 13 март. 

+96

Талантливият Кирил Гуцов е гримьор от над 7 години. Страстта му към бюти тенденциите си личи и именно затова всичко, което публикува е от сърце и душа. Той засяга сериозни теми за здраве, грижа, красота и любов, а ние очакваме да чуем какво ще ни разкаже това слънчево момче и се надяваме, че ще ни разкрие някоя малка make-up тайна! 

354

Ивелина е момичето, което редовно завладява улиците на Ню Йорк, а у нас променя тона на разговор и открито засяга онези теми, които малко се осмеляват да повдигнат. Тя създава блога си преди четири години, без дори да предполага, че днес ще служи за вдъхновение на толкова много хора и че чрез него ще може да говори за всичко, което вълнува една млада жена.

15.15 ч. Food Bloggers : Интервю на живо с Лили от lilly_of_the_vegan и Даниела от hey.daniella

7542

Следващ участник в #BRINGTHEBLOGGERS е чаровната Лили от @lilly_of_the_vegan. По образование тя е графичен и интериорен дизайнер. По призвание кара хората да огладняват със снимки на здравословна храна. Как профилът ѝ се превръща от любителско качване на храната, която консумира в блог, ще чуем от самата нея на 13.03, когато ще се проведе събитието.

98653

Даниела Динева е добре позната в онлайн пространството със своя кулинарен блог Cooks and Bakes с над 16 хил. последователи във Facebook. Дани разказва истории от личен характер в Instagram и споделя апетитни рецепти за десерти и виртуозни сладкиши. Двете ѝ малки момчета са нейното истинско вдъхновение, а ние нямаме търпение да ви запознаем с нея, защото тя е пътешественик, любител фотограф и още много други неща. 

15.45 ч. Кафе пауза
16.15 ч. Influencer marketing: Екатерина Бузалакова, Младши съветник социални мрежи и външни комуникации във VIVACOM

698542

Екатерина Бузалакова е Младши съветник социални мрежи и външни комуникации във VIVACOM. Работи в компанията от близо 3 години, а любимият ѝ „работен" проект и до днес си остава #кодоранжево и развитието на Instagram профила на телекома. Освен за оранжевото и свежо съдържание там, Екатерина отговаря и за корпоративните профили на компанията във Facebook и Twitter. Това е и причината да я поканим в бизнес панела на #BRINGTHEBLOGGERS, който със сигурност не трябва да пропускате.
16.45 ч. In The World of Tech: Никола Балов – www.nixanbal.com

678542

Никола пише професионално за нови технологии и телекомуникации от 2005 г. насам, а от 10 години е посветен изцяло на своя блог nixanbal.com. Фокусът му са обективните видео ревюта на смартфони и други устройства, както и отразяването на най-важните световни технологични събития. Имайки предвид, че работата на всеки инфлуенсър е свързана с технологиите и социалните мрежи, присъствието на технологичен панел в #BRINGTHEBLOGGERS е повече от задължително. 
17.15 ч. Коктейл, снимки и разговори

Събитието не е достъпно за лица под 18 години, а билетите се предлагат само онлайн. Можете да закупите за вас и вашите приятели от ТУК, ще ви очакваме с нетърпение!

БИЛЕТИТЕ ЗА СЪБИТИЕТО СЕ ПРЕДЛАГАТ САМО ОНЛАЙН.

Генерален партньор на събитието е VIVACOM. 

#BRINGTHEBLOGGERS се осъществява с подкрепата на Бритиш Американ Табако, KWIAT, LISCA и Domaine Boyar.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA