Истината за отношенията на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

През уикенда любопитни папараци забелязаха Джесика Бийл, която не носи своята сватбена халка.

Лошата новина: След като Джъстин Тимбърлейк бе забелязан да се държи за ръце със своя колежка през ноември миналата година, отношенията между него и съпругата му Джесика Бийл не бяха най-добрите възможни. Добрата новина: Джъстин и Джесика все още са заедно и предприемат необходимите стъпки, за да спасят брака си. Поводът за този текст обаче, е последната поява на актрисата в публичното пространство, в която тя бе забелязана без своята сватбена халка.

724

През уикенда Бийл, която днес отбелязва своя 38-и рожден ден, посещава местна аптека, а любопитните папараци веднага забелязаха липсата на пръстена на лявата ѝ ръка. Излизането без него не винаги означава, че има проблеми в рая, но като се има предвид драмата, която двамата преживяват през последните няколко месеца , това със сигурност не е най-добрият знак.

След скандала Джъстин публично се извини в Instagram за поведението си: "Трябваше да знам по-добре. Това не е примерът, който искам да дам на моя син. Извинявам се на невероятната си съпруга и на семейство ми за това, че ги въвлякох в такава неудобна ситуация. Съсредоточен съм върху това да бъда най-добрия съпруг и баща, който мога да бъда." Тимбърлейк и Бийл вече направиха първата си публична поява заедно, а отскоро посещават и терапия за двойки, така че се надяваме всичко да бъде наред.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA