Вдъхновяващи мисли от жените на Холивуд

10 известни дами споделят защо трябва да преследваме мечтите си и разсъждават върху това какво е да бъдеш жена в XXI век.

Лейди Гага: „Някои жени избират да следват мъжете, а други решават да следват мечтите си. Ако се чудите по какъв път да продължите, не забравяйте, че кариерата ви никога няма да се събуди и да ви каже, че вече не ви обича. "

Тейлър Суифт: „Нямам нужда от човек наоколо, за да получа вдъхновение, за да направя страхотен запис, за да живея живота си, за да се чувствам добре. Исках да покажа на феновете си същото.“

Мила Кунис: "Приключих с компромисите. Още повече, когато се налага самата аз да бъда компромис за някого или нещо.“

Алиша Кийс: "Не искам повече да се прикривам. Нито лицето, нито умът, нито душата ми, нито мислите ми, нито мечтите ми, нито нещата, за които се боря, нито емоционалното ми израстване. Нищо."

Ашли Греъм: "Опитвам се да променя начина, по който жените мислят за себе си. Някои хора просто не го разбират. Никога няма да се съобразявам с това, което някой иска от мен. Това е моето тяло, щастлива съм в него."

Мадона: „Трудна съм, амбицирана съм и знам точно какво искам. Ако това ме прави кучка, добре. ”

Ейми Шумър: „Аз съм жена със своите мисли, въпроси и глупости. Казвам, ако съм красива Казвам, ако съм силна. Няма да определяте моята история – аз ще го направя.”

Ева Лонгория: "Сестрите ми са наистина страхотни модели за подражание. Бяха много умни, много образовани. Прекрасни! Всички трябва да имаме такива примери в живота си.“

Лупита Нионго: „Надявам се, че присъствието ми на екрана и в списанията може да отведе младите момичета на красиво пътешествие, в което ще признаят външната си красота.“

Бионсе: „Жените трябва да работят много усилено, за да постигнат нещо на този свят. В края на деня не става въпрос за равни права, а за това как мислим. Трябва да променим собственото си възприятие."

Каквото и да говорим, ясно е, че е в природата на жените често да сменят мненията си по дадени въпроси. Положението с празнуването на 8-ми март е точно такова. Има дами, които са в очакване да бъдат затрупани с подаръци, красиви неща и специални пожелания, има и такива, които само при тази мисъл, настръхват. Истината е, че всеки не би отказал ден, в който да бъде издигнат на пиедестал и да се чувства специален, просто малко хора си го признават.

Навръх Международния ден на жената, ние в GRAZIA избрахме да обърнем внимание на силните жени в Холивуд. На тези, които не се притесняват да кажат всичко, което мислят. На тези, за които мечтите стават реалност. В галерията по-горе ще откриете 10 вдъхновяващи известни дами, придружени от малки "житейски уроци", помогнали им да се превърнат в това, което са днес. Факт е, че има конкретен повод да си ги припомним точно сега, но това със сигурност не означава, че силата и красотата трябва да бъдат оценявани само в рамките на един ден. Напротив, те са онова нещо, което прави хората една идея по-неотразими, дори когато самите не се виждат по същия начин. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA