Следващата голяма изненада на SPICE MUSIC FESTIVAL 2020...

Култовата дамска формация Антибиотика ще се завърне на сцената, специално за фестивала в Бургас, при това със съвсем нова песен.

Подготовката за второто издание на SPICE Music Festival вече е в разгара си и с огромно вълнение искаме да споделим поредната голяма новина за феновете на 90-те! Най-успешното българско дамско музикално трио Антибиотика ще се събере отново на сцена само и единствено за SPICE Music Festival 2020 в Бургас.

„Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music Festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!" - споделят дамите от Антибиотика, които нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!

Освен че вече се подготвят да ни пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на SPICE Music Festival 2020! Песента се записва в България и в САЩ, където живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на Антибиотика!

54612

И това не е всичко! Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас за да се качат на сцената на SPICE Music festival 2020 -  Bomfunk MC's и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo” и британското дуо Maxx, което от 2019-a отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Заради големия успех на фестивала тази година той ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни. Очаквайте още изненади и артисти, с които ще си припомним най-добрите хитове и атмосферата на 90-те години, при това в уникален формат - на метри от морския бряг!

Билети могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна. До края на март цената на тридневния билет е 110 лв. За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA