Наум Шопов, Майли Сайръс, Алиша Кийс: Коронавирусът през погледа на звездите

Любимите ни местни и световни звезди използваха социалните мрежи, за да отправят послание към многобройната си аудитория.

Докато коронавирусът продължава да се разпространява, звездите се насочиха към социалните мрежи, за да изразят своята загриженост към вече заразените, както и към предпазните мерки, които предприемат, за да се защитят. Съединените щати вече имат стотици потвърдени случаи на коронавирус, затова куп знаменитости изразиха мислите си за бързо разпространяващата се пандемия. Българските им колеги също се включиха с коментар в това изненадващо за всички време.

Певецът Марк Ронсън, с който Майли Сайръс си партнира за "Nothing Breaks Like a Heart", се оказа един от първите, които коментираха ситуацията в Twitter със забавен пост.

Джъстин Бийбър, от своя страна, публикува видео в Instagram, с което изрази подкрепата си към Италия, Китай и сподели своите предпазни марки, очевидно влезли в сила почти веднага, тъй като папараците уловиха певецът само няколко часа по-късно да се разхожда с маска по улиците на Лос Анджелис.

Алиша Кийс сподели вдъхновяващо съобщение към своите милиони последователи в Twitter: "Изпращам ви много светлина. Напомням да държите енергията си на високо ниво. Има много неща, които се случват, но се грижете за себе си, обичайте семейството си, поемете дълбок въздух и бъдете спокойни." 

Майли Сайръс публикува урок по правилно измиване на ръце, придружен от текста на една от нейните емблематични песни - "The Climb". 

Пътуването е неизбежна част от професията на всеки супермодел, затова Наоми Кемпбъл признава (и показва), че сигурността е на първо място.

Джон Леджънд: "Сега, когато хората отменят несъществените си пътувания и събития, започваме да осъзнаваме колко неща планираме, без да осъзнаваме, че са абсолютно несъществени. Разбира се, това, което правим, е от решаващо значение за човешката радост, вдъхновение и т.н., но цялата ни индустрия е пълна с индивидуални несъществени събития."

Новата майка Кейти Пери изрази своята солидарност към Китай и случващото се там, като едновремнно с това сподели, че в крайна сметка, всички сме заедно в тази битка.

Марк Джейкъбс публикува кадър от улиците на Ню Йорк с описане "MASK’d for MASCara". Дизайнерът не пропуска да се наслади на иначе слънчевото време, но задължително спазва неписаното правило за излизане навън с маска. 

Лейди Гага използва Twitter не само, за да сподели реализирането на първия сингъл от шестия си студиен албум, а и за да отправи послание към всички: "Сега е по-важно от всякога да бъдем по-мили. Към тези, които са болни, както и към тези, които не са, но са уплашени. Заедно сме. Обичам те, свят."

Том Ханкс и съпругъта му Рита Уилсън, които бяха сред първите известни личности, дали положителна проба на тест за коронавирус, сподели, че двамата са под карантина в Австралия и екип от лекари се грижи за тяхното бързо възстановяване.

Музикалната кралица Марая Кери също публикува урок за правилно измиване на ръце, само че с помощта на своите деца. Къде го публикува? В така актуалния TikTok.

След като ситуацията с разпространението на коронавируса в България ​​​​​​започна да граничи с абсолютна истерия, звездата от "Откраднат живот" Лили Гелева публикува видео във Facebook, с което призовава всички да си седят вкъщи, като отбеляза и няколко свои приятели, които да се включат с подобно информационно видео, качено в социалната мрежа. 

Актрисата Йоанна Темелкова се оказа първата, която отговори на призива на Лили. 

А един от любимците на широката аудитория, също станал известен покрай участието си в "Откраднат живот", Наум Шопов публикува видео в официалния си YouTube канал, където споделя професионална информация по въпроса за вируса, защото освен на екран, той има и докторска степен в реалния живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA