Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дариха 1 милион долара за борбата с пандемията

Най-забавната холивудска двойка направи щедро дарение към две организации, имащи отношение към положението в световен мащаб.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли обявиха, че са дарили 1 милион долара на две организации, които подпомагат борбата с глада на фронтовите линии, помагащи на някои от най-уязвимите групи от населението по време на вече обявената пандемия.

896520

„Мисля, че всички можем да се съгласим, Covid-19 е ***", написа Рейнолдс в своя официален акаунт в Instagram. „Covid-19 жестоко засяга възрастните хора и семействата с ниски доходи. Блейк и аз даряваме 1 милион долара, за да бъдат разделени между FEEDING AMERICA и FOOD BANKS CANADA. Ако можете да се включите, тези организации се нуждаят от нашата помощ." Feeding America оперира мрежа от хранителни банки в САЩ, докато Food Banks Canada прави същото, само че в родната страна на Рейнолдс.

Вицепрезидентът на американската организация изрази своята благодарност към семейството, което допълни своето щедро дарение с призив: "Погрижете се за телата и сърцата си. Оставете място за радост. Обадете се на човек, който е изолиран и може да се нуждае от разговор."

764512

Други звезди, които също дадоха своя принос към борбата с пандемията, са Джъстин Тимбърлейк, Бен Афлек, Натали Портман, Ванеса Хъджънс и сестрите Хадид. Забавната актьорска двойка отново показа, че милионите долари в банковата сметка могат да бъдат използвани за добри цели. През септември миналата година Лайвли и Рейнолдс дариха 2 милиона долара на Фонда за правна защита и образование на NAACP, както и на Центъра за млади деца и права на имигрантите в Щатите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA