Принцеса Беатрис отменя сватбата си... отново

Скандалите в семейството и разрастващата се пандемия може да отложат сватбата на дъщерята на принц Андрю.

Изглежда, че сватбата на принцеса Беатрис с годеника ѝ Едуардо Моци може да бъде отменена... отново. Причината този път е настоящата пандемия с коронавируса. Сватбата на Беатрис и Едуардо вече бе отложена веднъж заради разразилия се сексскандал с участието на баща ѝ - принц Андрю. 

Бракосъчетанието на Беатрис и Едуардо беше предвидено да се проведе в The Chapel Royal в двореца Сейнт Джеймс, последвано от прием в градините на Бъкингамския дворец на 29 май. Тези дни обаче кралица Елизабет II отмени всички партита в кралския календар, което означава, че сватбата вероятно ще се окаже следващото отложено събитие.

41

Двойката се сгоди в Италия през септември 2019 г. Източници, близки до тях, разкриват, че Беатрис е "бясна" от факта, че се е наложило да отмени големия си ден заради ситуацията с баща си и цялата драма с напускането на принц Хари и Меган Маркъл. „Говорителите на всички дворци се надяват сватбата на Беатрис да бъде голямото събитие, което отново ще събере семейството. Знаят, че това ще бъде трудно, но е всичко, което могат да направят не само за спасяването на сватбата, но и потенциално за запазването на репутацията на монархията."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA