Том Ханкс с добри новини, след като обяви, че е заразен с коронавирус

Актьорът и съпругата му споделиха карантинния си плейлист и зарадваха почитателите си с добри новини.

Седмица след като Том Ханкс обяви, че двамата със съпругата му са дали положителни проби за COVID-19, актьорът сподели със своите последователи в Instagram повече информация относно процеса на възстановяването им. Под кадъра, в който виждаме пишеща машина CORONA (добро вметване!) той обяснява как се справя със самоизолацията и какво се случва със симптомите му.

Разбира се, Ханкс не е съвсем сам. Той е с Рита, за която също споделя, че се справя сравнително добре. Симптомите им не са изчезнали, но вече нямат температура. Какво правят, докато са заедно? По думите на Том, играят карти, а Уилсън печели почти всяка една от игрите.

"Ей, хора. Добра новина: Една седмица след положителния тест, при самоизолация, симптомите са почти еднакви. Без треска, но леко замаяни. Сгъването на прането и миенето на чинии води до дрямка на дивана", споделя 63-годишният актьор.

Ханкс и Уилсън не пропуснаха да споделят и карантинния си плейлист, който включва част от любимите им песни. Когато обяви новината, Том сподели още: "Имаме COVID-19 и се намираме в изолация, така че да не го разпространяваме сред никой друг. Има хора, за които това може да доведе до много сериозно заболяване. Има неща, които всички можем да направим, за да преминем през това, като следваме съветите на експерти и се грижим за себе си и един за друг." Пожелаваме им бързо оздравяване!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA