Мишел Обама разкри какво прави семейството по време на карантина

Не може да не признаем, че сме малко изненадани (и впечатлени) от отговора на бившата първа дама на Щатите.

Мишел Обама е като всички нас в опитите си да намерим баланс между стоенето вкъщи и заниманията, които бихме могли да практикуваме, без да напускаме пределите на домашния уют. По време на телефонно интервю с Елън ДиДженеръс бившата първа дама изрази благодарността си от това, че семейството ѝ е в перфектно здраве, а след това сподели какво правят заедно, докато са вкъщи. 

Мишел Обама

"Знаеш ли, просто се опитваме да структурираме дните си", сподели Мишел. „Искам да кажа, всички са вкъщи. Момичетата се завърнаха, защото колежите вече са онлайн. Така че те са на ръка разстояние в стаите си, присъстват в онлайн класове, а Барак... не знам къде е той. Току-що приключи конферентен разговор по телефона."


Госпожа Обама, която в рамките на миналата година, издаде своята автобиографична книга "Моята история", казва още: "Опитваме се просто да продължим рутината си, но имаме малко Netflix and chill от време на време." Мишел също се надява всички да разберат, че сега е времето да подходим отговорно към самите нас и към живота на хората, които обичаме: „Бъдете благодарни за това, което имате и бъдете готови да го споделите, когато дойде време. Сега просто сме щастливи, че сме заедно и всички са здрави и в безопасност. Кой се интересува от другите неща?" Съгласни!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA