Вижте новото видео на Дуа Липа снимано в СОФИЯ

Силвия Канин
Силвия Канин 26 март 2020

Ако имаме абсолютна музикална любимка напоследък, то това без съмнение е Дуа Липа. Красавицата от Косово, която покори света с поп звучене и много дълги крака, преди броени минути пусна видеото към своето ново парче Break My Heart, което е снимано точно в милата ни София.

Поп принцесата и целият й екип долетяха до България, за да заснемат бъдещия й хит в Киноцентър Бояна. Там Дуа, в компанията на безброй статисти и танцьори, изживява поредната си екранна любов разказана чрез песен и жестоко видео.

Ако във видеото видите познати лица... не се изненадвайте. Част от хората взели участие във видеото на Break My Heart са българи.

Нашата любима гримьорка Алина Манова, която е отговорна за перфектния макиаж на много от нашите корици и модни сесии, беше част от екипа, който работи с Дуа Липа. Алина е главният "виновник" за грим визиите на танцьорите на Дуа. Вълнуващо, нали?

Вижте тази публикация в Instagram.

🖤 by @georgiandinov 🎞 @bganalog

Публикация, споделена от alina_manova (@alina_manova) на

Освен това в опасна близост до Дуа Липа забелязахме и танцьора Реми Тоин, който участва в много от най-добрите родни музикални видеоклипове.

Вижте тази публикация в Instagram.

3 DAYS... #BreakMyHeart 💔

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на

Дуа, ела отново в София! Ще те чакаме!

Още любопитни новини за изпълнителката:

*Дуа Липа пуска албума си седмица по-рано заради хакери

*Дуа Липа не се притеснява да каже "Обичам те!"

*Дуа Липа е новото лице на YSL Beauté

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA