Дуа Липа пуска албума си седмица по-рано заради хакери

Изпълнителката обяви новината през сълзи с многомилионната си аудитория в социалните мрежи.

Новият албум на Дуа Липа ще бъде факт по-рано от очакваното. Младата певица обяви новината в чат на живо в социалните мрежи, където през сълзи изрази разочарованието си от факта, че вторият ѝ студиен проект е изтекъл предварително в интернет пространството.

Това е нещо, което се е случвало с немалко звезди, затова Дуа взе решението да премести официалната дата на реализиране на "Future Nostalgia". 11-те парчета, които тя е подготвила, ще бъдат достъпни още този петък, 27 март, а не на 3 април, каквито бяха първоначалните планове. Водещият сингъл от албума - "Don't Start Now" вече пет седмици е в първите позиции на престижната класация Billboard Hot 100.

дуа липа

"Наистина се вълнувам всички вие да го чуете и да вземете нещо за себе си", казва емоционалната изпълнителка пред многомилионната си аудитория. "Надявам се да ви донесе малко щастие. Надявам се да ви накара да се усмихвате. Надявам се, че ще ви кара да танцувате." 


Експресивната реакция на Липа е вследствие на факта, че тя работи усилено върху тавата в рамките на последните две години, а трудът ѝ остава неоценен. Освен новината за албума, певицата разкри, че предстоящия ѝ сингъл "Break My Heart" и официалното видео към него ще се появят на 25 март. Очакваме с нетърпение новата музикална компилация на Дуа, а повече за нея можете да прочетете на страниците на GRAZIA април още следващата седмица!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA