С коя звезда бихте споделили карантината?

Били Айлиш или Грета Тунберг е по-интересна за съвместна самоизолация

Люба Вангелова
Люба Вангелова 30 март 2020

Вече всички знаем, че принудителната самоизолация е идеалният момент да прекарваме повече време с любимите ли хора (въпреки че невинаги е лесно!). Представяте ли си какво е обаче да ви „затворят" с идола ви?

Британският онлайн портал  OnBuy.com е провел проучване сред потребителите си: три хиляди милениали (родени в периода 1980 – 2000 г.) и три хиляди представители на поколението Z (родени между 1997 - 2003 г.) е трябвало да отговорят на въпроса с коя звезда с радост бих иакзарали известно време в „плен".

Милениалите вкупом са отговорили, че предпочитат актьорите Райън Рейнолдс, Дуейн Джонсън-Скалата, Марго Роби, Том Ханкс и Уил Смит. В топ 10 са включени още Идрис Елба, Дженифър Лопес, Лейди Гага и дори Грета Тунберг – 21% от анкетираните с радост са щели да изкарат дълги съвместни вечери.

 

Звезди, с които предпочитаме да изкараме карантината

 

В същото време 58% от представителите на поколението Z са предпочели за обща карантина певицата Зендая, но не биха отказали и на Били Айлиш и Кайли Дженър. Сред любимите им звезди се нарежда и 23-годишният YouTube блогър Дейвид Добрик, американската рап изпълнителка Доджa Кет, родена през 1995 г. и един от най-популярните блогъри в YouTube с аудитория почти 9 милиона ученичката Ема Чембърлейн.

 

Звезди, предпочитани от поколението Z

 

Вижте още:

Как звездите се справят с карантината?

Звездните двойки по време на карантина?

Какво четат звездите по време на карантина?

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA