Звездните двойки по време на карантина

Ако изключим милионите долари и луксозните имения, звездите са като всички нас.

Коронавирусът продължава да се разпространява, а ние все още избягваме да напускаме територията на дома си, стоейки колкото се може по-далеч от всички останали. След като всички събития се оказаха отменени или отложени, ежедневно се опитваме да измислим как да запълним времето си, докато не позволяваме на паниката да превземе съзнанието ни. Много знаменитости окуражиха феновете си да останат вкъщи, а самите те направиха същото. Днес избрахме да обърнем внимание на няколко от любимите ни двойки, които избраха доброволната социална изолация.

Лейди Гага и Майкъл Полански

Лейди Гага прекарва дните си под карантина в компанията на новия си приятел Майкъл Полански, с когото играе видеоигри и карти. Чудовищната изпълнителка сподели тяхно селфи в Instagram, призовавайки феновете да поддържат ума и тялото си в състояние, тъй като няма нужда от излишно напрежение.

Никол Шерцингер и Том Евънс

Никол Шерцингер е с нов мъж до себе си от началото на тази година. Двамата с Том Евънс дебютираха като двойка на парти след връчването на Златните глобуси и оттогава са неразделни. Какво правят, докато са заедно в Обединеното кралство? Тренират. Много. Певицата сама сподели кадри в Instagram от домашния им фитнес, който използват, за да поддържат телата си перфектни.

Хейли и Джъстин Бийбър

Супермоделът и изпълнителят избягаха в родната страна на Бийбър и призоваха по-младите си фенове да мислят за състоянието на техните баби и дядовци, за които коронавирусът би могъл да има фатален ефект. „Очевидно това е наистина страшно време. Исках да напомня на всички какво можем да направим. когато се съберем!!", гласи описанието под кадъра, който Джъстин сподели от пределите на Канада.

Бен Афлек и Ана де Армас

След като прекараха известно време в Коста Рика, Бен Афлек и Ана де Армас се завърнаха в Лос Анджелис, където бяха забелязани да си купуват книги и кафе, които очевидно да запълнят времето им, докато са заедно вкъщи. Актрисата, която тази година ще гледаме в цели пет пълнометражни ленти, сподели няколко снимки в Instagram, направени ѝ лично от Афлек по време на тяхната почивка, а сега и двамата са вкъщи. Чудим се дали вече живеят заедно?

Сиара и Ръсел Симънс

Хип-хоп дивата Сиара също избра компанията на семейството си и пределите на дома си в Лос Анджелис. Трябва да признаем, че тя далеч не е първата звезда, която, предизвикана от ограничението на социалната изолация, преоткрива TikTok. Как изобщо се появи този огромен интерес към платформата?

Криси Тейгън и Джон Леджънд

В опит да развесели драматичната и иначе напрегната ситуация, Джон Леджънд направи серия от концерти на живо в Instagram. Естествено, шоуто "откраднаха" децата и Криси Тейгън, която не пропусна да влезе в кадър и да направи концертите няколко пъти по-впечатляващи. Освен това, тя сподели с милионите им последователи в социалните мрежи и няколко кадъра, на които Джон и децата са облечени с еднакви бански костюми.

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард

Емили Ратайковски и съпругът ѝ Себастиан Беър-МакКлард правят същите неща като всички нас. Разбира се, като изключим частта с милионите долари и луксозните имоти. Ратайковски сподели, че двамата със Себастиан работят от вкъщи, гледат "Love Is Blind", ядат замразена пица и обръщат внимание на сладките си кучета. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA