Кой е новият мъж в живота на Ирина Шейк?

Ирина Шейк официално каза "сбогом" на Брадли Купър и е готова да продължи напред!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2020

Изглежда, че Ирина Шейк вече е забравила Брадли Купър и е готова да продължи напред. Преди няколко дни супермоделът бе забелязан да се разхожда с Вито Шнабел, търговец на картини и собственик на нюйоркска галерия. Двамата са уловени точно преди да влязат в апартамента му в Голямата ябълка, където най-вероятно прекарват повсеместната карантина. 

ирина брадли

Близки до двойката източници, разкриват, че двамата са добри приятели от доста време, но не крият, че Вито винаги е имал интерес към Ирина. Според тях Шнабел е доста социален човек, който обича да излиза и да се забавлява, а Шейк далеч не е първата звездна дама в личния живот на галериста. Между 2014 и 2017 година той излиза с Хайди Клум, с която се разделя заради обвинение в изневяра. По-късно Шнабел споделя, че слуховете са били абсолютно погрешни и двамата просто са решили да тръгнат по различни пътища. 

ирина шейк

Междувременно, Шейк отглежда тригодишна дъщеря с бившия си съпруг, с когото официално се раздели миналото лято. В интервю за британския Vogue красавицата казва, че това е било неизбежно: "Мисля, че във всички страхотни връзки даваш най-доброто и най-лошото от себе си, такава е човешката природа. Двама страхотни хора не винаги правят една страхотна двойка."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ИРИНА ШЕЙК ЗА РАЗДЯЛАТА СИ С БРАДЛИ КУПЪР

АБСОЛЮТНАТА ЖЕНА - ИРИНА ШЕЙК ЗА INTIMISSIMI

ИРИНА ИЗБЯГВА БРАДЛИ, ФОКУСИРА СЕ ВЪРХУ СЕМЕЙСТВОТО И КАРИЕРАТА СИ ​​​​​

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA