Можем да повишим професионалното си ниво по време на самоизолацията

Силвия Канин
Силвия Канин 06 април 2020

Докато стоим у дома може да правим много неща и едно от тях е да се самоусъвършенстваме по всякакъв начин - емоционално, физически и професионално.

Колко пъти сте си повтаряли, че бихте научили нещо ново ако имахте време? Е, сега имате и платформата за онлайн курсове Coursera знае това. От сега до 31 май, уебсайтът предлага 100 безплатни курса за всички, които са гладни за нови знания. 

Coursera прави безплатни материали, видеа и проекти, които да изстрелят професионалния ни живот на друго ниво. Най-хубавото е, че след като завършите даден курс получавате сертификат, които може да използвате във вашето CV или в LinkdIn профила си.

course

Кариерно развитие, ментално здраве, бизнес и дори мода. Това са само част от областите, в които можете да се потопите с Coursera. Най-хубавото е, че  всички курсове идват от институции с огромно признание като Yale University и Stanford University, а компании като Google и Amazon също предлагат знанията си в онлайн обучителната платформа. 

За да се възползвате от безплатен курс трябва да се уверите, че той има своя син промо банер. Кликнете на бутона Enroll for free, изберете Purchase Course и ако видите надписа Your promotion will automatically be applied at checkout курсът ще ви струва 0$.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA