Актрисите от "Сексът и градът" - отново заедно за специален проект

Любимите нюйоркски момичета се събраха отново, за да благодарят на всички, които се борят на първа линия с коронавируса.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2020

След шест успешни сезона на малкия екран и два филма, които се справиха сравнително добре в световния боксофис, всички фенове на "Сексът и градът" са в очакване на продължение. Отношенията между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър може и да не доведат до реинкарнация на емблематичната поредица на HBO, но днес актьорският състав на попкултурния феномен обедини сили, за да изрази своята любов, подкрепа и благодарност към здравните работници, които се борят на първа линия с коронавируса

satc

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал се събраха за специален епизод на подкаста "The Bradshaw Boys", за да благодарят на Мег - лекар, работещ в интензивно отделение на нюйоркска болница, който също е голям фен на поредицата. "Това, което прави Мег, това, което правят нейните колеги ... Не мисля, че някога сме предполагали, че ще искаме това от нашата медицинска общност", сподели Сара Джесика. "Не знам как да им благодаря достатъчно."

Синтия Никсън заяви, че чувства лична връзка с болницата, в която Мег работи. „Знам колко невероятна е вашата болница, спасихте живота на майка ми, когато тя претърпя сърдечен удар през 2001 г.", сподели тя. "Благодаря ви за това, което правите. Чувам, че съпругът ви също е лекар. Вие сте нашите герои в момента. Моля, останете в безопасност. И просто ви благодаря от дъното на нашите сърца."

"Благодаря ви много за това, което правите", каза на свой ред екранната Шарлот Йорк в лицето на Кристин Дейвис. "Знаем, че наистина е трудно и това, че сте на първа линия, означава много за нас. Благодарим ви, че гледате "Сексът и градът", щастливи сме да ви донесем малко радост."

satc

Въпреки напрежението между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал, любимата на публиката Саманта също се включи в разговора: "Благодаря ви за всичко, което правите по време на тази ужасяваща пандемия. Без вас не бихме могли да продължим. Толкова се радвам да чуя, че слагаме усмивка на лицето ви. Обичаме ви. Не можем да се справим без вас." ​​​​​​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA