Съпругата на Том Ханкс разказва в подробности битката си с коронавируса

Рита Уилсън се справи с коронавируса за сравнително малко време, така че тя определено има какво да каже за цялата ситуация.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2020

Преди повече от месец Рита Уилсън и съпругът ѝ Том Ханкс се оказаха сред първите известни личности, които обявиха, че са дали положителна проба за COVID-19. Двойката беше под карантина в Австралия, където Ханкс е снимал предстоящ свой филм, а съвсем малко по-късно двамата не пропуснаха да коментират цялата ситуация с милионите си последователи в социалните мрежи. В ново интервю Уилсън разкрива абсолютно всичко за своето състояние, включително и подробности за противоречивото лекарство, използвано по време на лечението. 

"Чувствах се изключително зле, всичко ме болеше, не исках да ме пипат и тогава треската започна", споделя тя в ефира на CBS. Уилсън добави, че е загубила усещането си за вкус и мирис и е имала температура, която е достигнала 39 градуса. "И втрисане, каквото никога досега не бях имала".

том ханкс

Уилсън добави, че е лекувана с хлорохин - лекарство, което обикновено се използва за лечение на малария. Тя отбелязва, че не е сигурна дали лекарството е помогнало или не, тъй като не е усетила голяма промяна в състоянието си. Въпреки това, тя обясни, че хлорохинът идва с немалко странични ефекти. "Мога само да ви кажа, че не знам дали наркотикът е действал или е било просто време треската да се разкара", признава 63-годишната Уилсън. "Хлорохинът имаше такива екстремни странични ефекти. Гадеше ми се, имах световъртеж и усещах мускулите си безкрайно слаби. Мисля, че хората трябва да бъдат много внимателни към това лекарство. Всъщност не знаем дали е полезно в този случай."

рита уилсън

Рита споделя още, че Том е имал по-слаби симптоми на заболяването и не е усетил толкова много неприятни негови страни, но и на двамата им е отнело еднакво време да се възвърнат към нормалното си общо здравословно състояние.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA