Можем да участваме в новия филм на Леонардо ди Каприо и Робърт Де Ниро само срещу 10 долара!

Холивудските легенди ни искат в следващия си филм. Буквално! Не, не се шегуваме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2020

За първи път Леонардо ди Каприо и Робърт Де Ниро споделят присъствие на големия екран през 1993 г. в драмата "Животът на момчето". Сега е време те да се обединят отново, този път в подкрепа на хранителния фонд на Америка, както и на Мартин Скорсезе. Актьорите ще се появят в предстоящата филмова адаптация на романа "Убийците на цветната луна" на Дейвид Гран, режисирана именно от великия Скорсезе.

00

Ди Каприо и Де Ниро решиха да изненадат почитателите си, като обявиха, че предлагат на един голям късметлия възможността да се появи в лентата, да прекара цял ден на снимачната площадка с тях, а и да присъства на световната премиера на филма, която се очаква в началото на следващата година.

Единственото условие за включване в предизвикателството е участващите да посетят allinchallenge.com и да направят дарение от поне 10 долара, като абсолютно всички събрани средства ще отидат директно при Feeding America, Meals on Wheels, World Central Kitchen и No Kid Hungry, а един щастливец ще се окаже сред звездите на продукцията.

00

Актьорите предизвикаха Джейми Фокс, Елън ДеДженъръс и Матю Макконъхи да се присъединят по един или друг начин в благотворителната инициатива #AllIn, която завладя акаунтите на звездите. На това казваме благороден усет!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA