Селин Дион, Алиша Кийс и Камила Кабейо се включват в битката срещу COVID-19

Вдъхновяващият спектакъл в подкрепа на борбата с коронавируса "Един свят: Заедно вкъщи" предстои тази неделя.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2020

Международната застъпническа организация Global Citizen обяви разширен списък от артисти, които ще станат част от глобалния телевизионен спектакъл „Един свят: Заедно вкъщи". Той ще се случи в нощта на 18 април, в подкрепа на борбата с пандемията COVID-19 на Световната здравна организация.

Сред новообявените звезди, които ще подкрепят събитието, са Селин Дион, Алиша Кийс, Камила Кабейо, Ейми Полър, Елън ДеДженеръс, Дженифър Лопес, Лупита Нионго, Матю Макконъхи, Опра Уинфри, Фарел Уилямс, Сам Смит, Usher и Виктория Бекъм. В колаборация със съорганизатора на инициативата Лейди Гага, те ще вземат участие в спектакъла, редом с обявените миналата седмица артисти, сред които Андреа Бочели, Били Айлиш, Малума, Пол Маккартни, Крис Мартин, Елтън Джон, Кери Уошингтън и много други.

алиша кийс

Международният телевизионен спектакъл ще бъде стриймван в продължение на 6 часа в цял свят, в чест и подкрепа на смелите здравни работници, които се борят с вируса на първа линия. „Един свят: Заедно вкъщи" ще достигне дигитално до милиони хора и ще включва изпълнения от много световноизвестни любимци, сред които Адам Ламбърт, Били Рей Сайръс, Ели Голдинг, Джеси Джей, Майкъл Бубле, Себастиан Ятра и Шерил Кроу.

Водещи на „Един свят: Заедно вкъщи" ще бъдат американските телевизионни легенди Джими Фелън, Джими Кимъл и Стивън Колбърт. Приятелите от „Улица Сезам" също ще присъстват, за да обединят и вдъхновят хората по цял свят да предприемат смислени мерки, с които да увеличат подкрепата в борбата с вируса.

one world

"Благорадни сме на частния сектор, който чу зова за помощ на хората и се събра, за да подкрепи борбата с COVID-19. Тази пандемия е прекалено мащабна, за да успеят правителствата да се справят сами", коментира Хю Еванс, съосновател и CEO на Global Citizen. "Искрени благодарности за неспирната подкрепа от страна на артистичната общност да превърнем "Един свят: Заедно вкъщи” в момент на глобален съюз. Надяваме се след това събитие всички ние, като едно единно човечество, да бъдем завинаги благодарни на докторите, сестрите, учителите, служителите в супермаркетите и всички, които продължават да се борят за нашите общества."

камила кабейо

В този критичен момент в човешката история Global Citizen призовава хората, правителствата и филантропите да се включат и да подкрепят усилията за борбата срещу COVID-19. Инвеститори и лидери на фондации също са приканени да пренасочат даренията си и бързо да инвестират в укрепване на здравните системи и разработване на ваксини срещу заразата.

В 03.00 ч. на 19.04 предстои директното излъчване на вдъхновяващия спектакъл в подкрепа на борбата с COVID-19 „Един свят: Заедно вкъщи”, с което Нова Броудкастинг Груп се включва в глобалните усилия за справяне със заразата, заедно със Световната здравна организация и движението Global Citizen, като официален медиен партньор за България. Супер събитието, с участието на редица известни личнности, ще може да бъде проследено и в неделния ден от 12.30 ч.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA