Как дъщерята на Кейти Холмс успя да я спаси?

Том Круз не е виждал или чувал дъщеря си от около 6 години, но това не е проблем за отношенията между Кейти и малката Сури.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2020

Може би само Никол Кидман и Кейти Холмс знаят отлично какво е да бъдеш жената до Том Круз. Актьорът и отдадеността му към сциентологията с всички нейни странни правила, накара Холмс да поиска развод през 2012 година, след точно шест години брак. Доброто следствие от ситуацията? 14-годишната им дъщеря Сури е станала още по-близка с майка си.

Приятели на семейството споделят, че дори да се опитаме, трудно бихме могли да намерим еквивалент на по-синхронизиран дует от майка и дъщеря. "Те са истински екип, връзката им е изключително красиво нещо."

кейти холмс

Преди началото на социалната изолация Кейти и Сури често бяха забелязвани заедно по улиците на Ню Йорк, а актрисата от време на време споделя моменти от живота им в своя официален Instagram акаунт. "Ако Кейти се чувства стресирана или отпаднала, Сури е много състрадателна и обичаща", споделят още близки на звездата. "Кейти се чувства така, сякаш дъщеря ѝ наистина е нейният малък ангел. Няма да е преувеличено, ако кажем, че Сури и Кейти се спазиха взаимно. Те наистина са прекрасни заедно."

том круз

Имайки предвид гръмкия развод, който захрани толкова новини в медийното пространство, не е изненада, че отношенията между Холмс и бившият ѝ съпруг не са никак отлични. Същото обаче важи и за тези между Том и Сури, която той не е виждал от около шест години. Круз не се свърза с нея нито за празници, нито за каквито и да било други поводи. "Мoжe би след време тoй щe рaзбeрe, чe трябвa дa пoтърcи Cури, нo в мoмeнтa e напълно завладян oт кaриeрaтa cи, cциeнтoлoгиятa и тeceн кръг oт приятeли", cпoдeлят близки дo aктьoрa. Поне има нещо хубаво от цялата ситуация - една здрава и функционална връзка между майка и дъщеря.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA