Мишел Обама и нейният специален документален филм за Netflix

"Съхранявам спомените и чувството за връзка, сега повече от всякога, тъй като заедно се борим да удържим на предизвикателствата."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2020

Когато бившата първата дама на САЩ обяви, че ще си партнира с Netflix за специален проект, феновете на президентското семейство бързо очакваха да научат повече подробности. Вече е ясно, че става дума за документалния филм "Becoming", чийто трейлър е факт от днес.

Лентата ще предложи на зрителите специален задкулисен поглед към живота на Мишел, пътуваща измежду 34 града, за да промотира мемоара си с едноименното заглавие, който се появи на пазара в края на 2018 година. След излизането на книгата Мишел прекоси Щатите, за да се срещне с всички свои почитатели, а в първите секунди от трейлъра я виждаме да разговаря с жена, която е "готова да започне следващата глава от живота си".

Документалният филм е реализиран от същия екип, който стои зад други хитови продукции на стрийминг платформата като American Factory и Crip Camp, а режисьор на лентата е Надя Холгрен, известна с She's the Ticket и House of Z.

Заедно с трейлъра, Мишел пусна изявление, в което изрази своята благодарност към замесените в проекта и накара зрителите да отделят време, за да се заредят с нещо положително, въпреки глобалната пандемична ситуация в момента.

мишел обама

ъхранявам спомените и това чувство за връзка, сега повече от всякога, тъй като заедно се борим да удържим на предизвикателствата, създадени от тази пандемия. Грижим се за нашите близки, нашите общности и заедно с това се опитваме да сме в крак с работата и училището, докато се справяме с огромни загуба, объркване и несигурност", споделя Мишел. "Трудно е в наши дни да се чувстваш заземен или обнадежден, но се надявам, че и вие, също като мен, ще откриете радост и малко отдих в това, което Надя е направила. Защото тя е рядък талант, чиито интелигентност и състрадание към другите се виждат чрез всеки кадър, който снима. Най-важното е, че тя разбира смисъла на общността, силата на общността и нейната работа е способна да го изобрази."

мишел обама

Разговаряйки с Variety, самата Холгрен коментира, че е изключително щастлива от възможността, която е получила, но признава, че не ѝ е било никак лесно да снима жена, обградена от агентите на Тайните служби. Това, което тя обаче няма да забрави, е връзката помежду им. "Тя се движи бързо и аз трябваше да се науча да се движа с нея - снимах в тесни, малки пространства и по начин, който изискваше възможно най-малко движение, но това ми позволи да изградя и близки отношения с нея". Очакваме да видим лентата с нетърпение!

Becoming ще бъде наличен в Netflix по цял свят на 6 май.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA