Луиза Григорова разкри пола на бебето

Звездата от "Диви и щастливи" съобщи голямата новина в компанията на майка си и сестра си.

"Някои хора са ми казвали, че не искат да знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която естествено нямаше как да ми даде отговор в 9-а седмица", споделя Луиза Григорова в своя официален Instagram акаунт няколко седмици, след като разкри новината, че заедно със съпруга ѝ очакват първото си дете.

Макар и в семейна обстановка, в компанията на майка си и сестра си, звездата от "Диви и щастливи" направи нашумялото gender reveal парти, на което разкри, че двамата с Мартин Макариев очакват момченце. "В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме "Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми 💜. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо "Женско царство”, коментира победителката в категория "Актриси" от "Жена на годината 2017". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Очаква се малкият наследник да се появи към края на месец септември, а бъдещата майка разкри, че стиска палци детето да е „зодия Везни, а не Дева”.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA