Кейт Мидълтън стартира специален фотографски проект

Херцогинята на Кеймбридж е готова да ни покаже "снимки, отразяващи устойчивост, храброст и доброта".

Дори да не се интересувате пряко от британското кралско семейство, трудно бихте могли да пропуснете фотографските заложби на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж отделя голяма част от свободното си време, за да се посвещава на страстта си, а сега стартира нов проект, който е много близък до сърцето ѝ.

Самата тя разкри, че ще си сътрудничи с Националната портретна галерия в Лондон, за да организира специалната изложба Hold Still, която ще се проведе още в края на това лято.

кейт мидълтън

В проекта имат възможността да се включат всички таланти (без значение от възрастта и опита), които са граждани на Обединеното кралство. Те ще могат да споделят свои изображения, заснети по време на коронавирусната пандемия, като оценяването им ще се случи въз основа на опита и емоцията, които кадърът предава, а не вземайки предвид техническото му изпълнение. Крайният срок е 18 юни, а желаещите могат да изпратят работите си на сайта на галерията.

"Всички бяхме поразени от​​​​​ невероятните изображения, които вече видяхме. Те ни дадоха представа за преживяванията и историите на хората от цялата страна", споделя Мидълтън в официално изявление. "Имаме няколко отчайващо тъжни образи, показващи човешката трагедия по време на пандемията, както и други, оптимистични снимки, показващи хора, които се събират, за да подкрепят по-уязвимите."

кейт мидълтън

"Hold Still" цели да заснеме портрет на нацията, духът на нацията, през какво преминават всички в този момент. Снимки, отразяващи устойчивост, храброст, доброта - всички онези неща, които хората изпитват", разкрива още тя, а от галерията уточняват, че основните творби, които търсят, ще се фокусират върху три основни теми: "Помощници и герои", "Вашето ново нормално" и "Актове на доброта". Нямаме търпение!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA