Дуа Липа за интересното начало на връзката й с Ануар Хадид

Музикалната звезда разкри, че именно тя е направила първата крачка към сърцето на по-малкия брат на сестрите Хадид.

Когато правим всичко с телефоните си, може би е малко трудно да търсим любовта на друго място. Дори звездите признават, че са срещнали настоящото си завоевание в интернет пространството. Самата Дуа Липа използва виртуалното си гостуване в епизод на Watch What Happens Live, за да сподели, че първа е писала на Ануар Хадид в социалните мрежи. 

"Имам признание, което трябва да направя... човекът, на който съм писала, беше моето гадже, така де, настоящото ми гадже. Определено направих първата стъпка", разкрива талантливата изпълнителка за запознанството си с по-малкия брат на Джиджи и Бела Хадид. "Всъщност първо се видяхме на барбекю", споделя още Дуа, "Но след това продължихме в личните съобщения."

Слуховете за романтични взаимоотношения между Липа и Хадид започнаха през лятото на 2019 г., когато двамата бяха забелязани да се прегръщат на британския музикален фестивал Summer Time в Лондон, а официалният им дебют като двойка бе на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември.

дуа липа

След като наскоро стана ясно, че Джиджи Хадид ще става майка, Дуа не пропусна да коментира ситуацията, както и факта, че ще се чувства щастлива леля. "Да! Това е много вълнуваща новина. Ние сме много, много развълнувани." Истинско звездно семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA