12-годишната дъщеря на Джей Ло ще издава книга

Не, няма грешка. Дъщерята на Дженифър Лопес е само на 12 и ще бъде публикуван автор още тази есен.

Докато на 12 ние най-вероятно сме търсили различни варианти, с които денят ни да стане по-забавен, то дъщерята на Джей Ло предстои да направи своя дебют под светлината на прожекторите. Латино кралицата обяви, че тази есен малката Еме ще издаде собствен сборник от молитви, носещ заглавието Lord Help Me.

Новината пристига няколко месеца, след като Еме се качи с майка си на сцената в полувремето на Super Bowl и определено показа, че знае как да блесне. Дженифър обясни, че детската книга ще позволи на семействата "да прегърнат спокойствието и силата на ежедневната вяра", а издателите коментираха, че нямат търпение да споделят крайния резултат с читателите.

джей ло

"Толкова се гордея с кокосовия си орех", гласи описанието под кадъра, който Дженифър публикува в официалния си Instagram акаунт, "тъй като тя споделя ежедневните си молитви в своята първа книга." Изданието ще се появи на пазара в края на септември, но вече е налично за предварителна поръчка.

Ако се чудите какво е имала предвид Лопес с "кокосов орех", самата тя разкрива, че това е прякор, който Еме и брат ѝ Макс споделят още от ранна детска възраст. "Като започваше да им расте коса, ми приличаше точно на кокос." А ако се чудите как е възможно да напишеш книга на 12, отговорът е прост - започваш от това родителите ти да са легенди.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA