Мери-Кейт Олсън иска НЕЗАБАВНО да се разведе с Оливие Саркози. Защо?

COVID-19 се оказва основен проблем при развода на двойката, предава най-любопитният сайт за звезди TMZ

Силвия Канин
Силвия Канин 15 май 2020

Напълно в срока на годност на звездните бракове попадна и съюзът на Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози. След 5-годишна любовна история, която в началото си провокира много коментари по повод разликата във възрастта между французина и известната близначка, красивата приказка е вече приключила. 

Мери-Кейт е на 33 години, а Пиер Олиеив Саркози е на 50 години. 

Според TMZ, един от най-известните сайтове, посветени на живота на известните, Мери-Кейт иска да се разведе незабавно и е организирала своите адвокати, за да може това да се случи наистина. Молбата за развод идва преди месец от актрисата-дизайнер, но заради световната пандемия нюйоркският съд й съобщава, че молбата й не може да бъде придвижена на този етап.

mary kate

Коронавирусът усложнава положението още повече, защото в документите на Оливие била спомената датата 18-и май като  моментът, в който Мери-Кейт трябва да се изнесе от техния нюйоркски апартамент. Заради карантината Мери-Кейт преговаря своето оставане в семейното огнище поне до края на месец май.

Двойката се венча в Манхатън през 2015-а, три години, след като започнаха своята любов. Мери-Кейт и Оливие нямат деца, но Саркози има две дъщери от предишния си брак с Шарлот Бернар. 

В сайта на TMZ пише: "Мери-Кейт казва, че адвокатите й са получили имейл от адвокатите на съпруга й Пиер Оливие Саркози тази седмица, имейл, с който дават краен срок на Мери-Кейт да се изнесе от апартамента до 18 май. Тя обаче твърди, че Оливие се опитва да я изгони, защото е прекратил договора за наем на имота без нейно знание."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA