Сиара разгорещи Instagram и коментира бременността си по време на изолация

Музикалната икона сподели серия от горещи кадри в Instagram и сподели повече за бременността си в условията на COVID-19.

Хип-хоп дивата Сиара избра Instagram, за да обяви, че двамата със съпруга ѝ Ръсел Уилсън очакват дете още през януари. Тогава тя сподели зашеметяваща снимка, на която позира само по бански, показвайки издутото си коремче по време на почивка в курорта Търкс и Кайкос.

Сега 34-годишната певица отново разпали страстите в социалните мрежи като демонстрира тялото си в серия нови кадри, които определено зарадваха нейните над 25 милиона последователи. „The Bump is Bumpin", гласи описанието под снимките, на които бъдещата майка позира с бански в черен цвят. 

Ръсел и Сиара сключиха брак през лятото на 2016 г. и само няколко месеца по-късно вече очакваха първото си дете. Двамата вече отглеждат малката Сиена Принцес, както и 5-годишния син на Сиара - Захир Уилбърн, който тя има от връзката си с рапъра Future. Съвсем скоро към семейството им ще се присъедини още едно момченце.

сиара

Бременността ти да напредва в условията на социална изолация, от които постепенно започваме да излизаме, със сигурност не е никак лесно преживяване.

"Животът на бременна жена в ерата на COVID-19 е много интересен", коментира певицата в Instagram неотдавна, споделяйки, че е трябвало да посети гинеколога си за ултразвук, а връзката между нея и Ръсел се е осъществила през FaceTime. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA