Руна Мара и Хоакин Финикс очакват първото си дете

Една от най-потайните звездни двойки е в очакване на първия си наследник. GRAZIA им пожелава много щастие!

Хоакин Финикс и Руни Мара очакват заедно първото си дете! Източници, близки до двойката, коментираха, че актьорите са изключително щастливи от новината, която, по неписано правило в Холивуд, винаги излиза наяве преди родителите да планират нейното публично оповестяване.

И Финикс, и Мара са известни с това, че пазят ревностно личното си пространство, но фактът, че актрисата вече е в шестия месец на бременността си, не бе възможно да остане тайна. Публичните представители и на двамата са отказали коментар на многобройните искания на различни медии.

хоакин руни

Искрите между Руни и Хоакин пламват на снимачната площадка на филма на Спайк Йонце „Her", но не започват да излизат заедно, докато не се събират отново на снимачната площадка на филма „Мария Магдалина" години по-късно.

Няколко месеца, след като влезе в образа на Жокера, Финикс призна пред Vanity Fair, че първоначално е бил убеден, че Мара го „презира". В крайна сметка той разбира, че звездата от „Каръл" се интересува от него, но е твърде срамежлива, за да му признае. „Тя е единственото момиче, което някога съм поглеждал в интернет", разкрива той. "Бяхме просто приятели, приятели по имейл. Никога не съм го правил. Никога не бях търсил момиче онлайн."

хоакин руни

През юли миналата година двамата официално се сгодяват, а в момента са под социална изолация в дома си в Лос Анджелис, именно където актрисата бе видяна да се среща със сестра си Кейт Мара и разпали слуховете за евентуална бременност. Пожелаваме на звездната двойка много щастие, безкрайна любов и радост!  

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA